Lainaa netistä tarjoavat pikavippipalvelut käyvät nykyään keskenään erittäin kovaa kilpailua. Suomessa on noin 90 rekisteröityä pikalaina-alan yritystä, ja lainapalveluita on reilusti toista sataa. Yritykset yrittävät jatkuvasti keksiä toinen toistaan parempia tarjouksia uusia asiakkaita houkutellakseen, ja nyt jo jopa kolme lainapalvelua tarjoaa asiakkailleen täysin ilmaista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Järjellä ajatellen ilmainen vippi kuulostaa tietysti liian hyvältä ollakseen totta, mutta usko pois, on se.

Ilmaisia lainoja tarjoavista palveluista kirkkaasti paras tarjous on Vivuksella, joka tarjoaa kaikille uusille asiakkailleen jopa 400 euron pikavipin täysin ilman kuluja tai korkoja, jopa 30 päivän takaisinmaksuajalla. Vivus tarjoaa lainojansa yli 20 vuotta täyttäneille, oikeustoimikelpoisille henkilöille, jotka asuvat vakituisesti Suomessa ja omistavat suomalaisen pankkitilin. Hakijoiden luottotiedoista ei saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä.

Vivuksen lainapalvelun omistaa 4finance Oy, joka on osa suurempaa 4finance –konsernia. 4finance on Pohjois-Euroopan suurin verkkoluottojen tarjoaja, ja se on myöntänyt yli 2 miljoonaa lainaa yli 750 000 tyytyväiselle asiakkaalleen. Menestystä on tullut myös Suomessa, sillä Vivus on yksi Suomen suosituimmista pikavippipalveluista.

Toinen ilmaisia vippejä tarjoava palvelu on jo vuosia toiminut Viestilaina. Viestilainan ilmaisten vippien kirjo ei ole aivan yhtä laaja kuin Vivuksella, sillä Viestilaina tarjoaa uusille asiakkailleen ilmaisen 50 euron vipin 7 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Vippi on kyllä mahdollista ottaa pidemmälläkin maksuajalla, mutta tällöin sitä ei saa ilmaiseksi. Myöskään suurempia lainasummia ei ole mahdollista saada ilman kuluja tai korkoja.

Viimeisin, muttei suinkaan vähäisin, ilmaista lainaa tarjoava palvelu on varmasti kaikkien pikavippialaan vähänkään tutustuneiden tuntema Vippi.org.

Vippi.org on Vipster Oy:n luotsaama lainapalvelu, jonka avulla sadat tuhannet suomalaiset kuluttajat ovat rahoittaneet mitä erilaisimpia hankintoja. Vippi.org:n kautta myös vanhat asiakkaat voivat saada kuluttoman pikavipin, ja ilmaista vippiä on mahdollista saada aina jopa 500 euroon saakka.

Vippi.org:n lainat eivät kuitenkaan ole ”varmuudella” ilmaisia, sillä voit jättää lainasi kulut maksamatta vain, jos hyödynnät nopean maksajan edun. Voit hyödyntää nopean maksajan edun maksamalla 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla olevan lainasi takaisin jo seitsemän vuorokauden kuluessa. Nopean maksajan etu on mahdollista hyödyntää myös 30 vuorokauden maksuajalla olevissa lainoissa, mutta 30 päivän maksuajalla olevia lainoja ei saa kulutta, vaikka hyödyntäisikin nopean maksajan edun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *