Riscumin tarjoaa kahta rahoitustuotetta asiakkaalle. Toinen vastaa perinteistä kulutusluottoa, jonka asiakas nostaa kerralla tilille. Asiakas voi hakea myös Joustoluottoa, jota hän voi nostaa tarvittaessa ja maksaa korkoa vain nostamastaan summasta. Kannattaa myös tarkistaa Joustoluttoja.fi sivusto, mistä löytyy ajan tasalla olevat listat parhaista joustoluotoista.

Kulutusluottoa ja Joustoluottoa voivat hakea 20-75 vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Myös hakijan luottotiedot tarkastetaan hakemuksen lähettämisen yhteydessä. Hakija tarvitsee suomalaisen pankkitilin, johon hän nostaa kulutusluoton tai Joustoluoton erät.

Kulutusluotto ja Joustoluotto haetaan Riscumin verkkosivuilta löytyvällä kaavakkeella. Aivan aluksi asiakas tunnistautuu palveluun verkkopankkitunnuksilla. Kun kaavake on täytetty ja lähetetty, hakijan tulotiedot tarkastetaan vielä ennen lopullista luottopäätöstä. Kun asiakas on saanut myönteisen päätöksen, hän voi nostaa Joustolainaa omalle tilille. Nostoja voi tehdä 24/7 ja rahat maksetaan heti tai heti asiakaspalvelun avauduttua viimeistään seuraavana aamuna.

Hae Risicum joustoluottoa

Riscum lähettää asiakkaalle laskut kotiin luoton takaisinmaksua varten. Laskun summa on aina minimimaksuerä. Mahdollista on lyhentää lainaa myös enemmän yhdellä kertaa. Riscumin laskutuksen ja perinnän hoitaa iKassa, johon voit olla yhteydessä laskutukseen ja laskunmaksuun liittyvissä kysymyksissä.

Riscumin asiakaspalvelu on avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin. Siihen voi olla yhteydessä sähköpostin välityksellä, puhelimitse tai faksilla. Riscumin nykyinen nimi on DFC Nordic Oy ja sillä on yli 400 000 asiakasta Suomessa ja Ruotsissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *